Logo

Stegte sild på lag af rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 sildefileter
rugmel til panering
olie til stegning
1 renset porre i ringe
1 skrællet gulerod i skiver
2 skrællede mellemstore kartofler skåret i mindre stykker
1 lille skrællet pastinak skåret i mindre stykker
2 dl fiskebouillon
1 dl vand
1 spsk hvidvinseddike
saften af ½ citron
groft salt
1 laurbærblad
5 hele hvide peberkorn
 
Alle rodfrugter koges letmøre i bouillon, vand, eddike, citronsaft, salt, peber og laurbærblad.
Sildene krydres og vendes i rugmel.
Steges på pande på begge sider i ca. 3 minutter på hver side ved svag varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her