Logo

Stegte sild på lag af rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 sildefileter
rugmel til panering
olie til stegning
1 renset porre i ringe
1 skrællet gulerod i skiver
2 skrællede mellemstore kartofler skåret i mindre stykker
1 lille skrællet pastinak skåret i mindre stykker
2 dl fiskebouillon
1 dl vand
1 spsk hvidvinseddike
saften af ½ citron
groft salt
1 laurbærblad
5 hele hvide peberkorn
 
Alle rodfrugter koges letmøre i bouillon, vand, eddike, citronsaft, salt, peber og laurbærblad.
Sildene krydres og vendes i rugmel.
Steges på pande på begge sider i ca. 3 minutter på hver side ved svag varme.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?