Logo

Stegte sild på lag af rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 sildefileter
rugmel til panering
olie til stegning
1 renset porre i ringe
1 skrællet gulerod i skiver
2 skrællede mellemstore kartofler skåret i mindre stykker
1 lille skrællet pastinak skåret i mindre stykker
2 dl fiskebouillon
1 dl vand
1 spsk hvidvinseddike
saften af 1/2 citron
groft salt
1 laurbærblad
5 hele hvide peberkorn
 
Alle rodfrugter koges letmøre i bouillon, vand, eddike, citronsaft, salt, peber og laurbærblad.
Sildene krydres og vendes i rugmel.
Steges på pande på begge sider i ca. 3 minutter på hver side ved svag varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Påske-lammepostejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farverig sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspættefilet med chili og tomatsalat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem dessertis med sherry og makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os