Logo

Stegte sild på lag af rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 sildefileter
rugmel til panering
olie til stegning
1 renset porre i ringe
1 skrællet gulerod i skiver
2 skrællede mellemstore kartofler skåret i mindre stykker
1 lille skrællet pastinak skåret i mindre stykker
2 dl fiskebouillon
1 dl vand
1 spsk hvidvinseddike
saften af 1/2 citron
groft salt
1 laurbærblad
5 hele hvide peberkorn
 
Alle rodfrugter koges letmøre i bouillon, vand, eddike, citronsaft, salt, peber og laurbærblad.
Sildene krydres og vendes i rugmel.
Steges på pande på begge sider i ca. 3 minutter på hver side ved svag varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Asparges i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muslinger i stærk tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BondesalatHer er opskriften på en lækker og let salat - der er noget græsk inspireret med både feta...
• Almindelig koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os