Logo

Stegte Skagensrejer med rørt mayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegte Skagensrejer med rørt mayonnaise

 

ca. 600 g rejer med skal

1 helt fed frisk hvidløg

lidt olivenolie til stegning

Mayonnaise:

1 stor æggeblomme

1 tsk dijonsennep

ca. 1 ½ dl vindruekerneolie

1 bdt purløg

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie på en pande, og rist snittet hvidløg og rejer sammen, indtil begge dele bliver gyldne og sprøde.

Krydr med salt og peber.

Rør æggeblommen med salt, peber og dijon­sennep.

Rør olien i lidt efter lidt, tilsæt evt. lidt ekstra olie.

Rør fintsnittet purløg i, og server til rejerne evt. med grillet brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flæskesteg, den klassiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Råmarineret grønkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte citroner med sardinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Clafouti med pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!