Logo

Stegte tobis i eddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stegte tobis i eddike

frokost til 4 personer

 

# Ingredienser

12 tobis

2 spsk rugmel

2 spsk olie

1,5 dl eddike

90 gr sukker

½ rødløg i skiver

10 peberkorn

1 laurbærblad

2 stilke timian

1 blomkål i små buketter

vand og salt

1 dl eddike

60 g sukker

lidt Maizena udrørt i vand

1 spsk dijonsennep


* Tilberedning

Stegte tobis:

Tobis renses og saltes let dagen før.

Vend tobis i rugmel, og steg dem i olie på en teflonpande.

De stegte tobis lægges i et fad.

 

Eddike:

Kog alle ingredienser op, og hæld dem over tobisen.

Retten kan serveres lun efter ca. 10 minutter.

Alternativt kan retten afkøles og serveres kold.

 

Syltet blomkål:

Kog blomkål i letsaltet vand, og gem 1 dl af kogevandet.

Kog blomkålsvand op med eddike og sukker, og jævn med Maizena tilsat sennep.

Smag til med salt.

Vend blomkålen i lagen, og hæld den i sylteglas, som opbevares i køleskab.

Retten serveres med rugbrød.

Stegte tobis i eddike


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?