Logo

Svensk Kalvesylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Svensk juleopskrift - norsk tekst

 

1 kg kalvekjøtt med ben

ca. 1,5 l vann

1 spsk salt

6 stk allehånde

½ tsk mortet hvitpepper

1 laurbærblad

1 stor løk

 

Skyll kjøttet og legg det i en gryte.

Hell på vann slik at det dekker kjøttet.

Kok opp og skum av.

Legg i salt, allehånde, laurbærblad og løk i biter.

Kok til kjøttet er ferdig, ca. 1,5 time.

Ta opp kjøttet og la det kjøle seg litt.

Sil av buljongen, og kok det ned i ca. 20 minutter uten lokk.

Kutt kjøttet grovt og bland i buljongen.

Krydre med pepper og salt, og ha det oppi en form under press.

La det stå ett døgn før servering.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karstens pølsehornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk sildesalat 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede rosinsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os