Logo

Svensk sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 matjessildefileter
Fintklippet purløg
3 tomater

Flødepeberrod:
2 spsk eddike
2 spsk sukker
2 spsk revet peberrod
2 dl piskefløde
1 kg kartofler

Matjessildene lægges hen over isterninger, anbragt på en serviet på et fad. Servietten skal suge væden op, når isen smelter.
Sildene pyntes med purløg og tomatskiver.
Eddike, sukker, peberrod blandes sammen.
Kort tid før serveringen blandes flødeskummet forsigtigt i. Flødepeberroden anrettes i skåle på fadet. Serveres med små, varme kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her