Logo

Svensk sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 matjessildefileter
Fintklippet purløg
3 tomater

Flødepeberrod:
2 spsk eddike
2 spsk sukker
2 spsk revet peberrod
2 dl piskefløde
1 kg kartofler

Matjessildene lægges hen over isterninger, anbragt på en serviet på et fad. Servietten skal suge væden op, når isen smelter.
Sildene pyntes med purløg og tomatskiver.
Eddike, sukker, peberrod blandes sammen.
Kort tid før serveringen blandes flødeskummet forsigtigt i. Flødepeberroden anrettes i skåle på fadet. Serveres med små, varme kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggesky - cloud eggs - egg cloudDet minder om en mellemting mellem en marengs og et spejlæg, og så har det et eventyrligt...
• Marinerede grønne tomaterPrøv de grønne tomater som salat til frokost eller aften. Se alle de lækre...
• Bagt kartoffel med hytteostsalat og avocadoDenne ret med bagekartoffel og avocado er en lækker ret, der enten kan bruges som tilbehør...
• Æggehvide fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!