Logo

Svenske Kjøttboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Svensk juleopskrift - norsk tekst

 

500 g kjøttfarse

¾ dl havregryn

1 spsk potemel

1 dl vann

½ fløte

1 egg

½ finkuttet løk

1 tsk salt

1 tsk sort malt pepper

smør til steking

 

Bland havregryn, potetmel, vann og fløte.

La blandingen stå i ca. 10 min for å svelle.

Tilsett egg, blankstekt løk, salt og pepper.

Bland sammen og form som en liten ball.

Stekes i stekepanne med litt smør slik at de blir gylne.

Etterstekes i ovn.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Briesnitter med bladselleriHvis du vil servere lidt godt til dig selv til frokost så prøv denne opskrift på sandwich...
• Pasta omelet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ceasar Salat, den ægteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan "pizza" med honningflødeSjov dessert hvor butterdej bruges som en slags pizzabund, hvorpå der kommer banan og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os