Logo

Svenske Kjøttboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svensk juleopskrift - norsk tekst

 

500 g kjøttfarse

¾ dl havregryn

1 spsk potemel

1 dl vann

½ fløte

1 egg

½ finkuttet løk

1 tsk salt

1 tsk sort malt pepper

smør til steking

 

Bland havregryn, potetmel, vann og fløte.

La blandingen stå i ca. 10 min for å svelle.

Tilsett egg, blankstekt løk, salt og pepper.

Bland sammen og form som en liten ball.

Stekes i stekepanne med litt smør slik at de blir gylne.

Etterstekes i ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her