Logo

Svinemørbrad røget med ravioli i peberrodscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g røget svinemørbrad
2 små porrer
1 pk. ravioli med ost
2 spsk økologisk cremefraiche 38%
1 spsk finthakket peberrod
Salt og peber
 
Flæk porrerne på langs og kog dem i letsaltet vand 1 min.
Tag op med en hulske og kog pastaen i vandet efter anvisning.

Rør cremefraiche og peberrod med lidt pastavand og vend med den afdryppede pasta.

Vend porrerne med pastaen og smag til med salt og peber.
Server med mørbrad skåret i bladtynde skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?