Logo

Svinemørbrad røget med ravioli i peberrodscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g røget svinemørbrad
2 små porrer
1 pk. ravioli med ost
2 spsk økologisk cremefraiche 38%
1 spsk finthakket peberrod
Salt og peber
 
Flæk porrerne på langs og kog dem i letsaltet vand 1 min.
Tag op med en hulske og kog pastaen i vandet efter anvisning.

Rør cremefraiche og peberrod med lidt pastavand og vend med den afdryppede pasta.

Vend porrerne med pastaen og smag til med salt og peber.
Server med mørbrad skåret i bladtynde skiver.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksesalat med sukkerærter og estragonDenne laksesalat består blandt andet af pocheret laks, æble, ærter, skyr og citron. Den...
• Æggesalat med karseÆggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret
• Marinerede sild i sennepsflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage med citronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os