Logo

Toast med æg og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Toast med æg og rejer


Et stykke med æg og rejer er traditionelt og lækkert - her i moderne udgave 

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

4 sandwichboller, fx ciabatta

¾ dl mayonnaise

1 spsk sennep, helst usødet

salt og peber fra kværn

¼ salathoved

4 hårdkogte æg

200 g rejer

1 tsk presset citronsaft

3-4 spsk fløde

fintklippet purløg

*

1. Rist bollerne.

Rør mayonnaisen med sennep og smag til med salt og peber.

Bred det ud over underbollerne i et tyndt lag.

Læg salatblade over.

2. Pil æggene og skær dem i skiver.

Fordel skiverne på salaten.

3. Læg rejer over.

4. Rør resten af mayonnaisen med citronsaft og fløde og fordel blandingen over æggene.

Drys med purløg og et par blade rød basilikum.

Læg overbollen over og server.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toast FlorentineÆg Florentine Toast er en god morgenmad eller brunchopskrift som også kan serveres med...
• Croque Monsieur - En parisisk lækkerbisken i dit køkkenHvis du serverer den toppet op med et spejlæg eller et pocheret æg, skifter den navn til...
• Ananas marineret med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os