Logo

Tomatmuffins med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatmuffins med bacon

 

Er børnene lidt utålmodige, er disse madmuffins med bagepulver hurtige at lave. Perfekte til mellemmåltider, madpakker, udflugter og som tilbehør til salat og suppe. Nøj det' for børn...

12 stk. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 20 min. Fryseegnede

 

#

275 g hvedemel

1 tsk bagepulver

25 g smør

2 spsk parmesanost

3-4 kviste frisk timian (eller ½ tsk tørret)

2 æg

2½ dl mælk

12 cherrytomater eller 4 tomater

12 skiver bacon

*

 

Bland mel og bagepulver sammen.

Smuldr smørret i melblandingen, og tilsæt revet ost og timianblade.

Pisk æg og mælk sammen.

Rør gradvist blandingen i dejen, til den er ensartet.

Fordel dejen i 12 muffinforme.

Skær evt. cherry tomaterne i halve, og tryk dem ned i dejen.

 

Skær baconskiverne i 3-4 cm stykker, og fordel dem på toppen.

Sæt muffinsene midt i ovnen ved 175 °C, og bag dem i ca. 20 min.

Tjek med et træspid, om de er gennembagte - Hvis der er rå dej på, skal de bage videre.

 

Drys evt. med lidt frisk timian, og nyd dem lune eller afkølede

evt. med en salat eller som tilbehør til en suppe.

 

Tomatmuffins med bacon


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her