Logo

Tomat-kvark-snack - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækkert mellemmåltid

Ide til lækkert mellemmåltid

 

30 g kvark

havsalt og friskkværnet peber

3 g olivenolie (knap 1 tsk)

1 tomat

¼ bundt purløg

1 fuldkornsknækbrød

*

A. Rør kvarken sammen med salt, peber og olivenolie.

B. Skyl tomaten og skær den i skiver.

Skyl purløgen og snit den.

C. Smør kvarken på knækbrødet, læg tomatskiverne på og drys purløg over.

 

Tips: Purløg og andre friske krydderurter, der er godt emballeret, holder sig i køleskabets grønsagsboks i op til tre dage.

 

Pr portion 367/88 kJ/kcal. 5 g protein. 3 g fedt. 7 g kulhydrat. 2 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her