Logo

Tomat-kvark-snack - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ide til lækkert mellemmåltid

Ide til lækkert mellemmåltid

 

30 g kvark

havsalt og friskkværnet peber

3 g olivenolie (knap 1 tsk)

1 tomat

¼ bundt purløg

1 fuldkornsknækbrød

*

A. Rør kvarken sammen med salt, peber og olivenolie.

B. Skyl tomaten og skær den i skiver.

Skyl purløgen og snit den.

C. Smør kvarken på knækbrødet, læg tomatskiverne på og drys purløg over.

 

Tips: Purløg og andre friske krydderurter, der er godt emballeret, holder sig i køleskabets grønsagsboks i op til tre dage.

 

Pr portion 367/88 kJ/kcal. 5 g protein. 3 g fedt. 7 g kulhydrat. 2 g fibre.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AnsjosægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• StudenterfestHer er en lækker buffet med små lækkerier som du også kan servere til Sankthans eller en...
• Krakka-sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os