Logo

Tomat-kvark-snack - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ide til lækkert mellemmåltid

Ide til lækkert mellemmåltid

 

30 g kvark

havsalt og friskkværnet peber

3 g olivenolie (knap 1 tsk)

1 tomat

¼ bundt purløg

1 fuldkornsknækbrød

*

A. Rør kvarken sammen med salt, peber og olivenolie.

B. Skyl tomaten og skær den i skiver.

Skyl purløgen og snit den.

C. Smør kvarken på knækbrødet, læg tomatskiverne på og drys purløg over.

 

Tips: Purløg og andre friske krydderurter, der er godt emballeret, holder sig i køleskabets grønsagsboks i op til tre dage.

 

Pr portion 367/88 kJ/kcal. 5 g protein. 3 g fedt. 7 g kulhydrat. 2 g fibre.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os