Logo

Tomater bagt med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En simple men lækker frokost ret med tomater, æg og hvidløg. Retten serveres sammen med nyristet rugbrød. Velbekommen.

 

2 store tomater
2 æg
1 skive rugbrød
Blandede krydderurter
Hvidløg
salt og peber
persille

Skær et låg af tomaterne og tag indmaden forsigtigt ud med en teske. Drys tomaterne indvendigt med halvdelen af krydderurterne og salt og peber. Hak tomatindmaden med en kniv. Blandes med resten af krydderurterne, salt og peber og hældes herefter i et ovnfast fad. Stil de udhulede tomater på blandingen. Slå et æg ud i hver tomat og drys med salt og peber på ægget. Sæt fadet i ovnen ved 200º i ca. 15 min. til æggehviden er stiv. Drys med persille. Serveres til nyristet brød.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Elmer sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RugklapperEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Forel med løgkompot og tomatsauce En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue med frugt og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os