Logo

Tomater bagt med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En simple men lækker frokost ret med tomater, æg og hvidløg. Retten serveres sammen med nyristet rugbrød. Velbekommen.

 

2 store tomater
2 æg
1 skive rugbrød
Blandede krydderurter
Hvidløg
salt og peber
persille

Skær et låg af tomaterne og tag indmaden forsigtigt ud med en teske. Drys tomaterne indvendigt med halvdelen af krydderurterne og salt og peber. Hak tomatindmaden med en kniv. Blandes med resten af krydderurterne, salt og peber og hældes herefter i et ovnfast fad. Stil de udhulede tomater på blandingen. Slå et æg ud i hver tomat og drys med salt og peber på ægget. Sæt fadet i ovnen ved 200º i ca. 15 min. til æggehviden er stiv. Drys med persille. Serveres til nyristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her