Logo

Tofu-røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g tofu
1/2 tsk løgsalt
1 spsk tamari (sojasauce), eller urtesalt hvis du vil bevare den lyse farve
1/2-1 tsk gurkemeje
2 spsk olie

Tofuen moses og blandes med de øvrige ingredienser, undtagen olien. Olien varmes op, tofuen røres i, og det hele varmes godt igennem.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovndampede sild med tomat, rugbrød og råkost ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Burgere med flødeost og kartoffelfritter 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pitabrød med rejer og mangosalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam i spidskål + Kirsebær-koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os