Frikadeller er skøn
aftensmad, og så er resterne perfekte til at tage med på madpakken dagen efter.
Her er aftensmad til familien på ingen tid.
Tilberedningstid: 40
min. 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.
# Ingredienser
500 g hakket kalve- og
flæsk
1 løg
1 æg
1 dl mælk
3 spsk havregryn
1 tsk salt
1 smule peber
2 spsk neutral olie
* Tilberedning
Kom løg, æg og mælk i
et blenderglas og blend det, til løget er helt findelt.
Rør alle øvrige
ingredienser sammen med løgblandingen, og lad farsen trække i køleskabet i en
halv times tid.
Varm olien på en
pande, form frikadeller i hånden og steg dem på panden, til de er gyldne og
gennemstegte. Det tager ca. 10 minutter.
Server frikadellerne
med kartofler og en salat.
Eller server dem på
den gode gammeldags måde med kartofler, brun sauce og rødkål.
Se alle opskrifter for børnekokke