Logo

Tores Omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 store æg
1-2 tsk salt
100 g skinke eller lignende
Revet ost
2 middelstore tomater
1 løg
Olivenolie
1/2 dl Mælk eller Fløde

Stekepannen varmes til litt over middels varme med olivenolje. Egg, salt og melk has i en bolle.

Dette røres til det er sammenblandet.

Klargjør skinke i små biter, finhakket løk, tomater skåret i skiver og den revne osten.

Røren has i stekepannen, og de andre ingrediensene strøs over det hele. Stekes til det er oppnådd en fin og gylden farge på undersiden.

Deretter vendes retten.

Dette kan følgelig gjøres på flere forskjellige måter, og det anbefales å prøve seg frem til man finner den metode som egner seg best for hver enkelt.

Det enkleste vil nok være å brette omeletten i to, for så å la retten surre seg ferdigstekt.

Jeg pleier av og til å dele omeletten i fire, for deretter å vende hver enkelt bit.
Serveres på tykke skiver godt hjemmelaget brød med smør på.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændende kærlighed 3Lækkert med bacon. Bacon har en særlig plads i det traditionelle danske køkken, Her giver...
• Pirogger med forskelligt fyldPirogger kan laves på et utal af måder. Her er to ideer til hvad din næste frokost eller...
• Clam chowder i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!