Logo

Torsk i pande med karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

680 g torskefilet
400 g champignon
4 storeløg
2 laurbærblade
6 dl fiskebouillon
5 dl A38
5 tsk karry
salt

Skær champignoner i kvarte og løgene i både.
Bring fiskebouillon og A38 i kog i en pande, tilsæt champignon og løg sammen med laurbærbladene og lad det koge ca. 10 min. under låg.
Drys lidt karry i , smag til og kog yderligere i 5 min.
Tag panden af.

Drys torskefileterne let med salt og del dem i 8 stykker.
Læg dem i panden over den varme sauce og læg låg på.
Lad det stå i 15 min. til torsken er hvid og fast.

Server retten straks med løse ris. Evt. gulerods
salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her