Logo

Torsk i pande med karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
680 g torskefilet
400 g champignon
4 storeløg
2 laurbærblade
6 dl fiskebouillon
5 dl A38
5 tsk karry
salt

Skær champignoner i kvarte og løgene i både.
Bring fiskebouillon og A38 i kog i en pande, tilsæt champignon og løg sammen med laurbærbladene og lad det koge ca. 10 min. under låg.
Drys lidt karry i , smag til og kog yderligere i 5 min.
Tag panden af.

Drys torskefileterne let med salt og del dem i 8 stykker.
Læg dem i panden over den varme sauce og læg låg på.
Lad det stå i 15 min. til torsken er hvid og fast.

Server retten straks med løse ris. Evt. gulerods
salat til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sennepsgravad sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønlangkål med kålpølserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Smilende æg med tomat og bladselleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Red fruit jellyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os