Logo

Torsk med rødbede og sennepsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk med rødbede og sennepsdressing

500 g torskefilet
1 salathoved
200 g syltede rødbeder
2 spsk kapers
1 dl syrnet fløde 9%
1 tsk sennep

Tilbehør: Groft brød

 

Tænd ovnen på 200°C.
Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Bag torsken i ovnen i ca. 8 min.
Skyl salaten.
Skær rødbederne i små tern.
Rør syrnet fløde med sennep, og krydr med salt og peber.
Anret torsk på salaten, hæld dressing over, og fordel rødbeder og kapers over.

Server salaten med brød.

 

Tips: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?