Logo

Torsk med rødbede og sennepsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Torsk med rødbede og sennepsdressing

500 g torskefilet
1 salathoved
200 g syltede rødbeder
2 spsk kapers
1 dl syrnet fløde 9%
1 tsk sennep

Tilbehør: Groft brød

 

Tænd ovnen på 200°C.
Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Bag torsken i ovnen i ca. 8 min.
Skyl salaten.
Skær rødbederne i små tern.
Rør syrnet fløde med sennep, og krydr med salt og peber.
Anret torsk på salaten, hæld dressing over, og fordel rødbeder og kapers over.

Server salaten med brød.

 

Tips: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆggesalatSmør fx en bagel med denne skønne æggesalat og pynt med salat og evt lidt peberfrugt
• Marinerede røgede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BalkanfrikadellerBalkanfrikadeller er anderledes i det frikadellefarsen er lavet af fårekød. Retten kan...
• Æbletærte med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!