Logo

Torskeburger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Torskeburger


#

Torskebøf:
500 g torskefilet uden skind og ben
1 dl rasp
1-2 spsk rapsolie


Torskeburger:
1 syltet agurk
4 burgerboller
1 salathoved

*

 

Torskebøf:
Hak torskefileterne med en skarp kniv på et skærebræt til kødet er finthakket uden at være moset.
Ælt fiskekødet med ½ tsk salt og lidt peber.
Form fire bøffer af fiskekødet.
Kom rasp på en tallerken, og vend bøfferne i raspen.
Steg bøfferne i olie på en slip let-pande, ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.

 

Torskeburger:
Tænd ovnen på 200°C.
Skær agurkerne i tynde skiver.
Skyl salaten, og snit den i fine strimler.
Lun bollerne, flæk dem, og fyld med salat, torskebøf og agurkeskiver.

 

Tips: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.
Burgeren kan serveres med det fyld, du kan lide.
Prøv også med mangochutney eller remoulade.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskepinde med mangosalsaDisse herligt møre og sprøde fiskepinde serveres med en pikant mangosalsa, fra det...
• Torsk i indisk karrySelv fiskeskeptikere overgiver sig, når de smager denne ret
• Fiskegullasch - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!