Logo

Torskerognssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Torskerognssalat


Torskerogn smager fantastisk og er nemt og enkelt at tilberede - sæson i de første måneder på året - her er en opskrift torskerognssalat til forret eller frokost.

2 personer. Er du alene så halver portionen.

#
150 g torskerogn, helst friskkogt (tidligt forår), men dåserogn kan bruges
150 g rygeost
2 forårsløg
1 gulerod
purløg eller dild (helst frisk evt frossen)
salt og peber
cremefraiche
*


Hinderne fjernes fra torskerognen eller den tages ud af dåsen.

Blandes i en skål med rygeosten.

Hvis man bruger dåsetorskerogn, kan man tilsætte lidt cremefraiche, så blandingen bliver lidt blødere.

Gulerødder og forårsløg skæres i ret små stykker og blandes i.

Smages til med salt, peber og purløg eller dild.
Kan serveres med brød eller frisk pasta, alt efter hvor meget man ønsker det skal mætte.



Torskerognssalat


Se hvordan du koger frisk torskerogn




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koteletter med rodpersille og kålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spanske sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammebov med æbler og løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med mandellåg 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!