Logo

Torskerognssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskerognssalat


Torskerogn smager fantastisk og er nemt og enkelt at tilberede - sæson i de første måneder på året - her er en opskrift torskerognssalat til forret eller frokost.

2 personer. Er du alene så halver portionen.

#
150 g torskerogn, helst friskkogt (tidligt forår), men dåserogn kan bruges
150 g rygeost
2 forårsløg
1 gulerod
purløg eller dild (helst frisk evt frossen)
salt og peber
cremefraiche
*


Hinderne fjernes fra torskerognen eller den tages ud af dåsen.

Blandes i en skål med rygeosten.

Hvis man bruger dåsetorskerogn, kan man tilsætte lidt cremefraiche, så blandingen bliver lidt blødere.

Gulerødder og forårsløg skæres i ret små stykker og blandes i.

Smages til med salt, peber og purløg eller dild.
Kan serveres med brød eller frisk pasta, alt efter hvor meget man ønsker det skal mætte.



Torskerognssalat


Se hvordan du koger frisk torskerogn




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?