Logo

Torskerogn, stegt med rørt remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

2 torskebukser
2 stk laurbær
5 sorte peberkorn
2 spsk mayonnaise
1 tsk dijon sennep
1 fint snittet gulerod
1 stængel fint snittet blegselleri
5 fint snittede cornichons
1 tsk kapers
olivenolie
salt og peber

Kom torskebukserne i en gryde med kogende vand, laurbær, peberkorn og lidt salt. Lad det simre i 10 minutter. Tag gryden fra blusset og lad torskebukserne blive i det varme vand 5 minutter. Tag dem af og lad dem afkøle. Varm lidt olivenolie på en pande og rist bukserne som de er eller skær dem i stykker og steg dem 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Rør mayonnaise med sennep. Blancher gulerod og blegselleri i kogende let saltet vand 2 minutter. Lad det afkøle og rør sammen med mayonnaise, cornichons og kapers. Server til de sunde "bukser". Evt med kogte kartofler eller ristet rugbrød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid sildesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsalat med pocherede ægSkøn og lækker opskrift på spinatsalat - Prøv den her! Find flere gode opskrifter med...
• Karrysild Bjørns Enten elsker man sild eller også kan man ikke fordrage dem. Men de passer nu engang godt...
• Fødselsdagsbombe med abrikosflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os