Logo

Torskerogn med gulerodsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 pakker torskerogn
1 kg gulerødder
1 pakke rosiner
1 liter appelsin juice
 
Læg 3 skiver rogn på en pande steg på begge sider i ca ½ min. på hver side.
Skræl gulerødderne og riv dem groft.

Læg gulerøddene i en skål og hæld ca 1 liter appelsin juice i og hvis du har lyst kan du også komme lidt rosiner i 
Portionen kan selvfølgelig gøres mindre.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?