Logo

Torskerogn med gulerodsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 pakker torskerogn
1 kg gulerødder
1 pakke rosiner
1 liter appelsin juice
 
Læg 3 skiver rogn på en pande steg på begge sider i ca 1/2 min. på hver side.
Skræl gulerødderne og riv dem groft.

Læg gulerøddene i en skål og hæld ca 1 liter appelsin juice i og hvis du har lyst kan du også komme lidt rosiner i 
Portionen kan selvfølgelig gøres mindre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash med bacon og flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelmad med rejerEn kartoffelmod er typisk dansk sommersmørrebrød. Prøv at ryge kartoflerne til din næste...
• Sylte - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sukkerkogte halve æbler med geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os