Logo

Torskerogn med gulerodsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 pakker torskerogn
1 kg gulerødder
1 pakke rosiner
1 liter appelsin juice
 
Læg 3 skiver rogn på en pande steg på begge sider i ca ½ min. på hver side.
Skræl gulerødderne og riv dem groft.

Læg gulerøddene i en skål og hæld ca 1 liter appelsin juice i og hvis du har lyst kan du også komme lidt rosiner i 
Portionen kan selvfølgelig gøres mindre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller med røget kalkunHer er nogle spændende boller med røget kalkunfilet i tern. Server bollerne som lækkert...
• Pandestegt fiskefilet med grøn remouladeDe sprøde fiskefileter har fået et twist med grøn remoulade rørt af mayonnaise og grøn...
• Burrittos med salat og guacamoloEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AvocadoisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!