Logo

Torskerogn med gulerodsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 pakker torskerogn
1 kg gulerødder
1 pakke rosiner
1 liter appelsin juice
 
Læg 3 skiver rogn på en pande steg på begge sider i ca 1/2 min. på hver side.
Skræl gulerødderne og riv dem groft.

Læg gulerøddene i en skål og hæld ca 1 liter appelsin juice i og hvis du har lyst kan du også komme lidt rosiner i 
Portionen kan selvfølgelig gøres mindre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk Paté 2003Fransk paté er en smagfuld ret. Servér den varm om aftenen sammen med salat og brød eller...
• Salat med kylling og linserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æggekageSådan laver du den perfekte æggekage i ovn! Det er en gammeldags æggekage - Den helt...
• Creme brûlée med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os