Logo

Torskerogn med grønsager til frokost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Vi har købt kogt torskerogn hos fiskehandleren. Hjemme skal vi blot trække skindet af og svitse i lidt smør - prøv det i denne opskrift

Vi har købt kogt torskerogn hos fiskehandleren. Hjemme skal vi blot trække skindet af og svitse i lidt smør - prøv det i denne opskrift.

 

4-500 g torskerogn, gerne friskkogt (fra dåse kan evt bruges, men ...)
smør
½ fennikel
1 håndfuld snackgulerødder
¼ blomkål
½ courgette
2-4 spsk mayonnaise
1 citron, økologisk
4 skiver rugbrød

 

Træk skindet af torskebukserne, og steg dem i smør på en pande.

Skær grønsager i tynde skiver, og del blomkålen i små buketter.

Kom grønsagerne i en skål, og vend med mayonnaise.

Smag til med salt og peber.

Kom lidt grønsager på rugbrødet sammen med skiver af den stegte torskerogn og lidt revet citronskal.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frittata med spinatSkøn og lækker opskrift på frittata med spinat og æg - Prøv den her! Find flere gode...
• Salatbar med sprød skinke og ostetoastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os