Logo

Tortilla med røræg, majs og tacosauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tortilla med røræg, majs og tacosauce

 

Røræg er lynhurtigt at lave og smager skønt sammen med en krydret sauce. Du kan også servere retten som morgenmad eller til brunch.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min.

 

#

4 æg

frisk koriander

salt og peber

10 g smør eller 2 tsk olie

 

Endvidere:

200 g majskerner

½ glas tacosauce (115 g)

2 tortillaer

*

 

Pisk æggene sammen med friskhakket koriander, salt og peber, og hæld dem på en varm pande med smør.

Lad det stivne under omrøring, og anret med varme tortillaer, varme majs og tacosauce.

 

Tortilla med røræg, majs og tacosauce

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RørægRøræg er en fantastisk brugbar ret. Æggene kan blandt andet spises til morgenmad eller...
• Indisk krydret omelet med risVi har brugt peberfrugt i omeletten, men brug gerne andre grønsager som fx squash, porrer,...
• Røræg med tomater og fetaEn dejlig nem og frisk sommerret med friske krydderurter brug dem du bedst kan lide
• Bavarois af rød peberBavarois er det franske navn for Bayern og er en cremet dessert. Her laves den noget...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os