Logo

Toscanske bondebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g lammebov
1 løg
400 g flåede tomater fra dåse
3 spsk olivenolie
1 spsk koncentreret tomatpure
1 dl tør hvidvin
4 store skiver landbrød
2 fed hvidløg

Kødet skæres i 3-4 cm. store terninger.
Løget pilles og hakkes groft.
Tomaterne stilles til afdrypnig.
Varm olien på en stor stegepande og brun kødstykkerne godt på alle sider i ca. 5 minutter.
Kom det hakkede løg ved og lad det brune med, til det bliver gyldent.
Drys med salt og peber.
Mos tomaterne og rør dem i kød-løg-blandingen sammen med halvdelen af tomatsaften samt tomatpureen.
Tilsæt vinen og lad alt snurre for svag varme og uden låg i 20 minutter.
Tilsæt eventuelt lidt mere af tomatsaften.
Gnid brødskiverne med de overskårne hvidløgsfed og rist dem lysebrune på begge sider.
Smør hver skive med et tykt lag ag tomatkødet og server brødene straks.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?