Logo

Toscanske bondebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g lammebov
1 løg
400 g flåede tomater fra dåse
3 spsk olivenolie
1 spsk koncentreret tomatpure
1 dl tør hvidvin
4 store skiver landbrød
2 fed hvidløg

Kødet skæres i 3-4 cm. store terninger.
Løget pilles og hakkes groft.
Tomaterne stilles til afdrypnig.
Varm olien på en stor stegepande og brun kødstykkerne godt på alle sider i ca. 5 minutter.
Kom det hakkede løg ved og lad det brune med, til det bliver gyldent.
Drys med salt og peber.
Mos tomaterne og rør dem i kød-løg-blandingen sammen med halvdelen af tomatsaften samt tomatpureen.
Tilsæt vinen og lad alt snurre for svag varme og uden låg i 20 minutter.
Tilsæt eventuelt lidt mere af tomatsaften.
Gnid brødskiverne med de overskårne hvidløgsfed og rist dem lysebrune på begge sider.
Smør hver skive med et tykt lag ag tomatkødet og server brødene straks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkerulle med peberfrugt af købt pizzadej eller hjemmelavetMed en færdigkøbt pizzadej er denne rulle hurtigt bagt. Du kan selvfølgelig sagtens selv...
• Hurtig æggesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrognDu kender måske mest stenbideren for dens rogn, men selve fisken kan også spises. Bedst er...
• Rødvinsmarinerede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os