Logo

Tunlagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

# Ingredienser

1 ½ ds tun
150 g mayonnaise
saften af 1 citron
2 ½ dl piskefløde
2 tsk revet løg
2 tsk hakket dild
5 blade husblas
1 glas rød kaviar

* Tilberedning

Tunen tages ud af dåserne, moses og blandes med mayonnaisen.
Smages til med løg, dild, citronsaft samt salt og peber.
Husblas opløses og røres i.
Til sidst røres den stiftpiskede fløde i.
Kommes i en form og stilles koldt i en time.
Pyntes med rød kaviar ovenpå samt hakket dild på siderne.
Serveres med citronbåde og flûtes.


Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?