Logo

Tunge med italiensk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunge med italiensk salat



# Ingredienser

½ skive rugbrød med smør

3 skiver kogt, sprængt oksetunge
1 tomatspringer
4 aspargessnitter
¼ tsk hakket persille
Italiensk salat:
100 g kryddermayonnaise (se opskrift)
200 g drænede aspargessnitter
100 g ærter
100 g kogte gulerodsterninger
Salt, peber
 

* Tilberedning

Bland ingredienserne til salaten og lad den hvile ½ time.
Smag den til med salt og peber.
Dæk brødet med tungeski­verne.
Læg 2 spsk italiensk sa­lat som en bræmme ned langs midten.
Læg tomatspringeren i midten og læg på hver side 2 aspargessnitter dyppet i den hakkede persille.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?