Logo

Tunge med italiensk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tunge med italiensk salat



# Ingredienser

½ skive rugbrød med smør

3 skiver kogt, sprængt oksetunge
1 tomatspringer
4 aspargessnitter
¼ tsk hakket persille
Italiensk salat:
100 g kryddermayonnaise (se opskrift)
200 g drænede aspargessnitter
100 g ærter
100 g kogte gulerodsterninger
Salt, peber
 

* Tilberedning

Bland ingredienserne til salaten og lad den hvile ½ time.
Smag den til med salt og peber.
Dæk brødet med tungeski­verne.
Læg 2 spsk italiensk sa­lat som en bræmme ned langs midten.
Læg tomatspringeren i midten og læg på hver side 2 aspargessnitter dyppet i den hakkede persille.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Japansk bøf og bagt ananasMøre bøffer omvundet med noritang og serveret med sojasauce og grønsager. Desserten er...
• Spanske spidSpid din oksetyksteg. Møre oksespid lavet af magert oksetyksteg, med en skøn blanding af...
• Gullasch - ungarsk - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurtis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!