Logo

Tunburger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunburger

 

Lækker opskrift på tunburger, som er nem og lige til at gå til med ingrediensliste og fremgangsmåde. Sund mad hele året.

Til 4 personer (brug kun ¼ til 1 person). Tilberedningstid: 10 min.

#

4 grove krydderboller

1 lille klase druer

1-2 forårsløg

1 stilk blegselleri

2-3 spsk Thousand lsland eller anden tyk dressing

2 ds (à 180 g) tunfisk naturel

1 hårdkogt æg

hvidløgssalt

salatblade

*

1. Skær bollerne igennem og rist dem i ovnen til de er gyldne.

2. Halver druerne, fjern kernerne.

Skær løg + blegselleri i tynde skiver.

Bland det i dressingen.

3. Hæld væden fra tunfisken.

Skil kødet i flager og hak ægget fint.

Vend begge dele i dressingen og smag til med hvidløgssalt.

4. Dæk 4 halve krydderboller med salatblade.

Fordel tunsalaten og læg de andre ½ boller over.

 


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?