Logo

Tunburger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tunburger

 

Lækker opskrift på tunburger, som er nem og lige til at gå til med ingrediensliste og fremgangsmåde. Sund mad hele året.

Til 4 personer (brug kun ¼ til 1 person). Tilberedningstid: 10 min.

#

4 grove krydderboller

1 lille klase druer

1-2 forårsløg

1 stilk blegselleri

2-3 spsk Thousand lsland eller anden tyk dressing

2 ds (à 180 g) tunfisk naturel

1 hårdkogt æg

hvidløgssalt

salatblade

*

1. Skær bollerne igennem og rist dem i ovnen til de er gyldne.

2. Halver druerne, fjern kernerne.

Skær løg + blegselleri i tynde skiver.

Bland det i dressingen.

3. Hæld væden fra tunfisken.

Skil kødet i flager og hak ægget fint.

Vend begge dele i dressingen og smag til med hvidløgssalt.

4. Dæk 4 halve krydderboller med salatblade.

Fordel tunsalaten og læg de andre ½ boller over.

 


 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat a la NiçoiseNyd en dejlig salat til aftensmad. Der er masser af fyld i denne salat, så du skal nok...
• Salat med tunfiskDenne mættende salat er perfekt som "tag-med-mad", hvis den anrettes i to plastbøtter....
• Salat a la NiçoiseNyd en dejlig salat til aftensmad. Der er masser af fyld i denne salat, så du skal nok...
• Kræmmerhuse med flødeskum og hjemmelavet syltetøjDenne gammeldags sommer-dessert kan fyldes med hjemmelavet syltetøj eller sæsonens friske...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os