Logo

Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 fed hvidlød
½ l. yoghurt natural
1 spsk eddike
4 æg
1 tsk paprika
salt

Knus hvidløgene og bland dem i yoghurten. Anret den i portionsskåle.
Fyld en stor kasserolle med vand i mindst fem cm. dybde.
Hæld eddike og salt ved.
Bring i kog og hæld forsigtigt de udslagne æg i.
Når æggehviderne stivner, fiskes æggene op og anbringes på hver sin portion.
Drys med paprika.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her