Logo

Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 fed hvidlød
½ l. yoghurt natural
1 spsk eddike
4 æg
1 tsk paprika
salt

Knus hvidløgene og bland dem i yoghurten. Anret den i portionsskåle.
Fyld en stor kasserolle med vand i mindst fem cm. dybde.
Hæld eddike og salt ved.
Bring i kog og hæld forsigtigt de udslagne æg i.
Når æggehviderne stivner, fiskes æggene op og anbringes på hver sin portion.
Drys med paprika.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her