Logo

Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 fed hvidlød
1/2 l. yoghurt natural
1 spsk eddike
4 æg
1 tsk paprika
salt

Knus hvidløgene og bland dem i yoghurten. Anret den i portionsskåle.
Fyld en stor kasserolle med vand i mindst fem cm. dybde.
Hæld eddike og salt ved.
Bring i kog og hæld forsigtigt de udslagne æg i.
Når æggehviderne stivner, fiskes æggene op og anbringes på hver sin portion.
Drys med paprika.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskepate med pesto og marineret broccoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget tun med asparges og æggesmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frøken Jensens sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronfromage uden ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os