Logo

Varmrøgning af rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brug store Grønlandske pil-selv rejer, lad skallen blive på.
Salt dem godt og lad dem trække i en ½ time, skyl dem derefter godt
under koldt vand.
Læg dem på et fintmasket net i røgeovnen, der er forvarmet til ca. 70ºC og
kom røgsmuld på.
Røges herefter i ca. 5-8 minutter.
Tjek dem undervejs. Hvis de får for lang tid bliver de tørre.
Spises med flûtes, mayonnaise og en kold øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her