Logo

Varmrøgning af rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brug store Grønlandske pil-selv rejer, lad skallen blive på.
Salt dem godt og lad dem trække i en ½ time, skyl dem derefter godt
under koldt vand.
Læg dem på et fintmasket net i røgeovnen, der er forvarmet til ca. 70ºC og
kom røgsmuld på.
Røges herefter i ca. 5-8 minutter.
Tjek dem undervejs. Hvis de får for lang tid bliver de tørre.
Spises med flûtes, mayonnaise og en kold øl.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med bacon og broccolisauceEn hurtig og lækker pastaret, der indeholder både grøntsager, pasta og kød.
• Bøf TatarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PizzatoastEn lækker frokost - nyd den hjemme eller tag den med. Også lækkert som tilbehør til fx en...
• Lun æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!