Logo

Varmrøget ørred med spidskålslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Varmrøget ørred med spidskålslaw

600 g røget ørred

Spidskålslaw:
1/2 spidskål
1 bdt dild
2 dl tykmælk
salt og peber

Tilbehør: Kogte kartofler

 

Åbn fisken. Fjern rygbenet, pil alle småben fra med en lille kniv.
Træk skindet af ørreden fra hale mod hoved.

Lad skindet ligge på, til ørreden skal serveres.
Skyl og snit spidskålen i fine strimler.
Skyl dild og hak det fint.
Kom tykmælken i en skål.
Bland dild og spidskål i.
Smag til med salt og peber.

Server den røgede ørred med spidskålslaw og kogte kartofler.

 

Tips: I stedet for ørred kan du anvende laks.
Du kan også bruge persille og frisk koriander.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RullesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Foreller med estragoncremeMarinerede foreller med en lækker estragoncreme. Sommerens bedste fisk
• Salat med kartofler og kryddersildSæt en salat med sild på dit frokost- eller brunchbord. En frisk dressing med krydderurter...
• Pandekager med is og syltetøjTynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os