Logo

Varmrøget ørred med spidskålslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varmrøget ørred med spidskålslaw

600 g røget ørred

Spidskålslaw:
½ spidskål
1 bdt dild
2 dl tykmælk
salt og peber

Tilbehør: Kogte kartofler

 

Åbn fisken. Fjern rygbenet, pil alle småben fra med en lille kniv.
Træk skindet af ørreden fra hale mod hoved.

Lad skindet ligge på, til ørreden skal serveres.
Skyl og snit spidskålen i fine strimler.
Skyl dild og hak det fint.
Kom tykmælken i en skål.
Bland dild og spidskål i.
Smag til med salt og peber.

Server den røgede ørred med spidskålslaw og kogte kartofler.

 

Tips: I stedet for ørred kan du anvende laks.
Du kan også bruge persille og frisk koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her