Logo

Vietnamesisk æggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g cellofannudler
Kogende vand
2 tørrede skovøresvampe
3 fed hakket hvidløg
1 spsk olie
6 æg
350 g blendet svinekød
1/2 tsk salt
1 knsp.peber
1 tsk sukker
1 dl korianderblade
2 røde chili i skiver
1/2 dl soyasauce

Udblød nudlerne i vand, dryp af og skær dem i 1 cm lange stykker.
Udblød svampene i vand i 10 minutter og skær dem i tynde strimler.
Sauter hvidløget mørt og gyldenbrunt i olie.

Pisk æggene, tilsæt hvidløg, svinekød, nudler, svampe og krydr med salt og peber samt sukker.
Hæld æggeblandingen i små skåle og sæt dem i en bradepande i vandbad.

Damp dem i en forvarmet ovn ved 150º i 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bulgur med fennikelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med kål og kartoflerEn hjemmelavet gærdej med fyld af kartofler, kål og dild. De små dejpakker er gode til...
• Clubsandwich med andebrystHer er en vinterudgave af den gode klassiker med kylling og bacon. Kødet er andebryst, og...
• Bavarois med vanille og syltet ingefærBavarois er en slags stivpisket vaniljecreme. I denne opskrift laves den også med syltet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os