Logo

Vietnamesisk æggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g cellofannudler
Kogende vand
2 tørrede skovøresvampe
3 fed hakket hvidløg
1 spsk olie
6 æg
350 g blendet svinekød
1/2 tsk salt
1 knsp.peber
1 tsk sukker
1 dl korianderblade
2 røde chili i skiver
1/2 dl soyasauce

Udblød nudlerne i vand, dryp af og skær dem i 1 cm lange stykker.
Udblød svampene i vand i 10 minutter og skær dem i tynde strimler.
Sauter hvidløget mørt og gyldenbrunt i olie.

Pisk æggene, tilsæt hvidløg, svinekød, nudler, svampe og krydr med salt og peber samt sukker.
Hæld æggeblandingen i små skåle og sæt dem i en bradepande i vandbad.

Damp dem i en forvarmet ovn ved 150º i 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingeleverpostej 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VildtsylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Luncheon meat balls - rissoleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær Adelina PattiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!