Logo

Vietnamesisk æggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g cellofannudler
Kogende vand
2 tørrede skovøresvampe
3 fed hakket hvidløg
1 spsk olie
6 æg
350 g blendet svinekød
1/2 tsk salt
1 knsp.peber
1 tsk sukker
1 dl korianderblade
2 røde chili i skiver
1/2 dl soyasauce

Udblød nudlerne i vand, dryp af og skær dem i 1 cm lange stykker.
Udblød svampene i vand i 10 minutter og skær dem i tynde strimler.
Sauter hvidløget mørt og gyldenbrunt i olie.

Pisk æggene, tilsæt hvidløg, svinekød, nudler, svampe og krydr med salt og peber samt sukker.
Hæld æggeblandingen i små skåle og sæt dem i en bradepande i vandbad.

Damp dem i en forvarmet ovn ved 150º i 30 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VildtsylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lynsyltede sildSom navnet antyder, er de dejlige sild lynhurtigt tilberedt, og de smager skønt både til...
• Andeconfit og kartofler fra SarlatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med smuldredejEn smuldredej er simpel og kan laves hurtigt. Dejen bliver ekstra sprød, hvis overfladen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os