Logo

Vermicelli med oliven og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Vermicelli con olive e capperi.

180 g vermicelli (lang, tynd spaghetti)
200 g tomater
45 g sardelfileter
16 g olivenolie
20 g sorte oliven
50 g kapers
hvidløg
persille
salt og peber

Mos sardelfileterne med en gaffel og smelt dem i den varme olivenolie. Tilsæt kapers, hvidløg og oliven, det hele groft hakket. Rør godt rundt, og efter et par minutter tilsættes tomaterne i strimler og lidt senere den hakkede persille. Kog videre i få minutter. Hvis saucen er for tør, kan man spæde til med pastavandet. Smag til med salt og peber. Kog pasta al dente og bland den med saucen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?