Logo

Vermicelli med oliven og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Vermicelli con olive e capperi.

180 g vermicelli (lang, tynd spaghetti)
200 g tomater
45 g sardelfileter
16 g olivenolie
20 g sorte oliven
50 g kapers
hvidløg
persille
salt og peber

Mos sardelfileterne med en gaffel og smelt dem i den varme olivenolie. Tilsæt kapers, hvidløg og oliven, det hele groft hakket. Rør godt rundt, og efter et par minutter tilsættes tomaterne i strimler og lidt senere den hakkede persille. Kog videre i få minutter. Hvis saucen er for tør, kan man spæde til med pastavandet. Smag til med salt og peber. Kog pasta al dente og bland den med saucen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller med røget torskeleverDisse boller kan bruges som lidt lækker frokost, måske i madpakken som supplement til...
• Ovnomelet med bagte tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Burrittos med salat og guacamoloEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinsorbet med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os