Logo

Veggiewrap

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dressing:
2 spsk cremefraiche 9%,
1 spsk tomatsauce,
1 tsk kryddersalt,
1 tsk krydderpeber

Fyld:
1 håndfuld babyspinat,
1 gulerod,
6 sukkerærter,
1 avocado,
2 spsk. oliven tapanade

Bland alle ingredienser til dressingen og smør den ud over pandekagerne med en ske indtil 1 cm fra kanten.

Læg spinatbladene på. Skræl guleroden og skær den i julienne (tynde stænger). Skær sukkerærterne i fine, tynde skiver.

Skær avocadoen over, fjern stenen og skrællen og skær kødet i skiver.

Fordel også disse på pande­kagerne.

Læg til sidst en klat oliven­tapanade øverst på hver pandekage.

Rul nu pandekagerne forsigtigt sammen, skær dem i små skiver og sæt spid i.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• De grønne sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rollmops 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FlødegedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade tagliatelle med hindbær og basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os