Logo

Vildtsylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dådyrbov med ben
2 gulerødder
2 store løg
50 g spæk i små tern
5 laurbærblade
1 stor kvist frisk timian
2 cl. Cognac
husblas

Dådyrboven blancheres, kommes herefter i en gryde med vand, koges op og afskummes. Herefter tilsættes de istandgjorte grønsager samt krydderierne. Dette koges nu til, at dyreboven er godt mør.
Boven afkøles let, kødet pilles/skæres fra og skæres i små tern. Spækterningerne blancheres. I en gryde kommes terninger af kød, spæk og gulerødder; dette tilsættes nu den kraftige nedkogte suppe og smages til med Cognac, salt og peber. Pr. dl suppe, der tilsættes, kommes et blad udblødt husblas i.
Sylten sættes i køleskab og får lov til at sætte sig til dagen efter. Serveres fx. med syltede agurker samt svampepickles og en god sennep.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grovflutes med kyllingesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkekød i ragout med kartofler, selleri og porrer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid sildesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!