Logo

Vildtsylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dådyrbov med ben
2 gulerødder
2 store løg
50 g spæk i små tern
5 laurbærblade
1 stor kvist frisk timian
2 cl. Cognac
husblas

Dådyrboven blancheres, kommes herefter i en gryde med vand, koges op og afskummes. Herefter tilsættes de istandgjorte grønsager samt krydderierne. Dette koges nu til, at dyreboven er godt mør.
Boven afkøles let, kødet pilles/skæres fra og skæres i små tern. Spækterningerne blancheres. I en gryde kommes terninger af kød, spæk og gulerødder; dette tilsættes nu den kraftige nedkogte suppe og smages til med Cognac, salt og peber. Pr. dl suppe, der tilsættes, kommes et blad udblødt husblas i.
Sylten sættes i køleskab og får lov til at sætte sig til dagen efter. Serveres fx. med syltede agurker samt svampepickles og en god sennep.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Burger med bacon og pommes fritesDer er ikke noget, der slår en hjemmelavet burger, og hvis du også laver rigtige fritter,...
• Pirogger med valnøddefyldDisse pirogger med feta og valnød, der laves helt fra bunden, er rigtig gode som tilbehør...
• CocktailsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgisk risbudding Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os