Logo

Vintersalat med granatæble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Let, frisk, raffineret og dermed perfekt til forret: julesalat, vårsalat og granatæbler med kanel-lime-vinaigrette

Let, frisk, raffineret og dermed perfekt til forret: julesalat, vårsalat og granatæbler med kanel-lime-vinaigrette

 

150 g vårsalat

1 julesalat

1 granatæble

1 tsk reven limeskal (økologisk)

3 spsk limesaft

2 spsk honning

½ tsk cayennepeber

2 knsp stødt kanel

½ tsk sød sennep

salt, peber og

olie

 

Salaten gøres i stand, skylles, slynges tør og deles i blade.

Skær den kileformede, bitre stok fra julesalaten.

Granatæblet skæres i kvarter på langs, og kernerne tages ud.

Reven limeskal, limesaft, honning, ½ tsk cayennepeber, 2 knsp stødt kanel, ½ tsk sød sennep, salt, peber og 3 spsk olie kommes i et glas med skruelåg, som lukkes og rystes kraftigt.

Vårsalaten og julesalaten anrettes på et fad.

Granatæblekernerne fordeles ovenpå, og dressingen hældes over.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toast med æg og spinatKlassisk er godt: Spinat og æg er en af de kombinationer, der passer så godt sammen, at...
• Kyllingesalat med asparges og sprødt kyllingeskindNyd fridagene med lidt ekstra godt til frokost. Her er serveret el sommerlig kold frokost,...
• Wrap med skinke og artiskokRul et par hurtige madder til frokost. Vi har brugt kogt skinke og marinerede artiskokker...
• Varm chokolade fondant "Manjari" med kold sauce vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os