Logo

Vårsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg sild.

Lage:
1 dl eddike.
1 spsk olie.
1 spsk groft salt.
1/2 spsk sukker.
1/2 tsk stødt hvid peber.

Sauce (dressing?):
1 spsk sennep.
1 spsk sukker.
1 1/2 spsk eddike.
1 tsk HP-sauce.
1 dl olie.
Fintklippet dild.

1 kg sild renses, filetteres og skindet trækkes af.
De lægges i en lage af 1 dl eddike, 1 spsk olie, 1 spsk groft salt, 1/2 spsk sukker, 1/2 tsk stødt hvid peber og heri vendes sildene godt.
Der kommes klippet dild over, og det hele stilles koldt et døgn.
De serveres med kogte kartofler og en sauce af 1 spsk sennep, 1 spsk sukker, 1 1/2 spsk eddike, 1 tsk HP-sauce, 1 dl olie og fintklippet dild.
Rugbrød til - og det er vel overflødigt at sige, at der skal øl og snaps til!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LakseægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ØlsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret halloumiost med tomater på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål med honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os