Logo

Westerntoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

- giver 4 hele toasts.
 

# Ingredienser

8 skiver toastbrød
400 g hakket oksekød
salt, peber
lidt chilipeber
olie til stegning
2 små løg
 

* Tilberedning

Svits det hakkede oksekød i olie under omrøring.
Smag til med salt og peber, samt chilipeber.
Tilsæt evt. lidt vand, hvis det begynder at brænde på.
Skær løgene i skiver og steg dem bløde i olie.
Fordel kødblandingen på 4 skiver brød og læg lidt bløde løg over.
Læg de resterende brødskiver over og rist toastene gyldenbru­ne og sprøde i toaster eller ovn.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Polenta med kødsauceItalienerne spiser polenta på samme måde som pasta - sammen med en god sauce. Den fine...
• Et stykke med hakkebøfÆlt et par overskydende kogte kartofler sammen med bøfkødet det strækker kødet og gør...
• Hakkebøffer med løgkompotHakkebøf med masser af bløde løg er en klassisk kombination, der altid holder. Prøv løgene...
• Mynte-panna cotta med chokoladePanna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde. Panna cotta er en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!