Logo

Wrap med skinke og artiskok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wrap med skinke og artiskok

 

Rul et par hurtige madder til frokost. Vi har brugt kogt skinke og marinerede artiskokker til denne udgave, men prøv også med lufttørret skinke, røget fisk eller en rest stegt kød.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min.

 

#

75 g flødeost

1 bundt purløg

2 tortillaer eller andre bløde, flade brød

4 salatblade

100 g kogt skinke i skiver

100 g marinerede artiskokhjerter salt og peber

*

 

Rør flødeosten med fintsnittet purløg, salt og peber.

Smør tortillaer eller fladbrød med flødeosten.

Læg salatblade og skinkeskiver på hver tortilla, og læg grofthakkede artiskokhjerter ovenpå.

Fold siderne op, og rul tortillaerne tæt sammen omkring fyldet.

Pak ind i film, hvis de skal bruges til madpakken.

 

TIPS: Du kan variere fyldet med friske grønsager som fx agurk, avocado, gulerod, peberfrugt eller en rest dampede grønsager som fx bønner eller kål.

 

Wrap med skinke og artiskok


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?