Logo

Wrap med oksesteaks og græsk hvidløgsyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
To personer

2 oksesteaks
1 courgette
2 wrap tortilla
1 håndfuld rucola
olivenolie
salt og peber
Topping:
4 spsk græsk yoghurt
1 fed hvidløg
2 peppadew

Drys steaks med salt og peber og steg dem 2-3 minutter på hver side. Tag op. Skær courgetten i både og svits på panden i olivenolie. Lun wrappen og fyld den med steak skåret i strimler, courgetter og rucola. Toppe med yoghurt rørt med fintrevet hvidløg og peppadew i strimler.

Er man rigtig sulten og vil spise med kniv og gaffel er baked beans godt tilbehør til wrappen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?