Logo

Wrap med oksesteaks og græsk hvidløgsyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

2 oksesteaks
1 courgette
2 wrap tortilla
1 håndfuld rucola
olivenolie
salt og peber
Topping:
4 spsk græsk yoghurt
1 fed hvidløg
2 peppadew

Drys steaks med salt og peber og steg dem 2-3 minutter på hver side. Tag op. Skær courgetten i både og svits på panden i olivenolie. Lun wrappen og fyld den med steak skåret i strimler, courgetter og rucola. Toppe med yoghurt rørt med fintrevet hvidløg og peppadew i strimler.

Er man rigtig sulten og vil spise med kniv og gaffel er baked beans godt tilbehør til wrappen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med salami - lynhurtigeLige så hurtigt som pizzaerne er blevet belagt med courgetter, mozzarella og salami, lige...
• Croque madameCroque madame er fransk toast med toastbrød, skinke, ost, tomat og spejlæg. Lækker til...
• Rissalat En rest kolde ris er fine i en salat. Nyd som frokostsalat eller som tilbehør til kød-,...
• Mazarin - den godeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os