Logo

Wraps med kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wraps med kalkun

2 dl løse ris, fx parboiled ris
1 spsk smør og olie
1 grofthakket løg (ca. 50 g)
1 lille knust fed hvidløg
150 g kalkunbryst i strimler
1 rød peberfrugt i strimler (ca. 125 g)
1 dåse tomatpuré (ca. 140 g)
1 spsk mexicansk krydderimix
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
4 tortillas, usødede majs- eller hvedepandekager, ca 20 cm i diameter
Tilbehør: 525 g blandet salat

Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Lad smør- og rapsolien blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune.

Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt kødet og svits det i ca. 2 min.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt evt. lidt vand. Smag til.
Varm tortillaerne ca. 10 min. ved 200°C og rul dem sammen om fyldet.

Server straks sammen med salat.

Tips: Kan spises varme, men kan også medbringes kolde som madpakke. En rest kødsauce eller sammenkogt kan også bruges som fyld.
Fryseegnet: Ikke afprøvet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?