Logo

amchoor

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

amchoor

 

Amchoor eller aamchur eller amchur, også kaldet mangopulver, er et frugtagtig krydderipulver lavet af tørret umoden grønne mango og bruges som en citrusagtig krydderi. Det produceres mest i Indien og bruges til at smage mad og tilføje de ernæringsmæssige fordele ved mango, når den friske frugt er ude af sæsonen.

 

amchoor 


amchoor

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 42 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ingefær i madlavningenIngefær er en ingrediens, som ofte forekommer i den asiatiske madlavning. Ingefær passer...
• PeppadewPeppadew - C. baccatum eller Baby pepper. En hot cherry Piquanté peber som modner fra grøn...
• Grønsager kogning afHer kommer nogle gode råd om det, som er vigtigt at tænke på, når du skal koge dine...
• Mørk chokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os