Logo

Æggekaviarmousse med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 hårdkogte æg
2 dl piskefløde
3 benfri sild
200 g frisk stenbiderrogn (eller rød kaviar på glas)
200 g smeltet smør
2 limefrugter (eller citron)
400 g "pil selv" rejer
salatblade til pynt

Æggene pilles, skæres i mindre stykker og kommes i blenderen. De benfri sild tilsættes og det pureres, idet fløden tilsættes, lidt efter lidt, til blandingen er glat. Resten af fløden, det smeltede smør og rognen vendes i, og der smages til med salt og peber. En form fores med fugtigt bagepapir, moussen hældes i og stilles i køleskab i flere timer til den er fast (evt. natten over)

Serveres på fad eller portionsanrettet med skiver af lime, rejerne og pyntet med dild. Flutes serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her