Logo

Ægge-lakseruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ægge-lakseruller

 

Lakseruller med æg til forret. Nemt på 15 minutter. Opskrift på lakseruller med æg, smøreost og dild.  Så nemt!

Til 1 person. Tilberedningstid: 20 min. Bagetid: 8 min. Ikke fryseegnet

 

#

25 g Philadelphia light

40 g røget laks

1 æg

25 g drænet yoghurt, max 7%

1 tsk sennep

1 tsk hvedemel

salt og peber

dild

30 g brød

*

 

Del ægget i blomme og hvide.

Pisk æggeblommen sammen med yoghurt, sennep, mel, salt og peber.

Pisk æggehviden stiv og vend den i massen.

Bred ud i et jævnt tyndt lag på et stykke bagepapir på en bageplade.

Bag ved 180 °C i ca. 8 minutter.

 

Tag ud og køl af.

Smør Philadelphia på og læg laks henover.

Klip masser af dild over.

Rul sammen til en roulade, skær i skiver og server med brød til.

 

TIP

Laksen kan udskiftes med skinke. Hvis du laver rullen i forvejen, rulles den stramt i bagepapir eller køkkenfilm, så den er nem at skære i pæne skiver.

 

Kalorier: 316 kcal. Protein 22 g (28%) Kulhydrat 21 g (28%) Fedt 16 g (44%)  Kostfibre 2 g.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet laks med sommersalatGrillet laks med en hjemmelavet sommersalat er dansk sommer på tallerkenen. Moderne mormor
• Lakseroulade af fersk og røget laksLet, enkel og vildt velsmagende
• Ovnbagt laks med appelsin og blomkålscrudite Ovnbagt laks er jo virkelig lækkert i sig selv, men det bliver kun endnu bedre af at få...
• Chokolade charlotte kage med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os