2 røgede ørreder (ca. 425 g) 
100 g flødeost naturel 70+ (37%) 
2 dl cremefraiche 38% , 
1 spsk friskpresset limesaft 
¾ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
25 g renset rucolasalat 
11/4 liter feldsalat i buketter (ca. 75 g) 
¾ liter hjertesalat revet i grove stykker (ca. 125 g) 
50 g ufarvet kaviar 
1 limefrugt i kvarte skiver 
150 g ristet hjertebrød 
Rens ørrederne for skind og ben - ca. 275 g ørredkød. 
Findel fiskekødet med to gafler. 
Rør flødeosten blød med cremefraiche. 
Tilsæt fiskekød, limesaft, salt og peber og rør blandingen godt sammen. Smag til. 
Kom ørredmoussen i en skål (ca. ¾ liter) og stil den tildækket i køleskabet i mindst 2 timer. 
Ved serveringen: Anret på tallerkener en bund af de 3 slags salat. 
Læg herpå 2 "æg" af ørredmousse - form "æggene" med 2 spiseskeer dyppet i varmt vand.
 Fordel kaviar og limeskiver på tallerkenerne. 
Genvej: Ørredmoussen kan tilberedes dagen før og er fryseegnet.