Logo

Østers og Kaviar - Mandarin, lardo og selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 

# Ingredienser

8 store Venø østers
8 skiver lardo (italiensk spæk)
kaviar (afgør selv)
8 tynde skiver knoldselleri
Saft af 10 mandariner
1 citrongræs
½ reven ingefærrod
 

* Tilberedning

Kog mandarinsaft, citrongræs og ingefær ind til tyk konsistens og si saucen.
Pocher selleriskiverne i saltet vand.
Abn Venø østers og pocher i egen saft, fordel dem på selleriskiverne og 

dæk med en tynd skive lardo og kaviar efter ønske. Østers og selleri skal være varmt!
Anret på varme tallerkener og hæld mandarin­sauce ved.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her