Logo

Østershatte med fløde + Frittata med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

De velsmagende østershatte med fløde kan sagtens serveres selvstændigt som forret med et stykke flûte til. Den sprøde pasta-rede bages i ovnen med cherrytomater, peberfrugter og fetaost.

Østershatte med fløde

De velsmagende østershatte med fløde kan sagtens serveres selvstændigt som forret med et stykke flûte til

300 g østershatte

50 g soltørrede tomater i olie

2 forårsløg

2 spsk olie

1 dl piskefløde

1 tsk friske timian blade

salt og peber

*

A. Østershattene gøres i stand.

Soltørrede tomater i olie dryppes af og skæres i smalle strimler.

Forårsløg gøres i stand og skæres i 2 cm lange stykker.

B. 2 spsk olie varmes op på en pande.

Svampene svitses kraftigt ved stærk varme i 2 minutter.

Tomater og forårsløg tilsættes sammen med 1 dl piskefløde.

Det hele bringes i kog et øjeblik.

Friske timian blade drysses over, og der smages til med salt og peber.

--

Madopskrift billede

Frittata med pasta

Den sprøde pasta-rede bages i ovnen med cherrytomater, peberfrugter og fetaost.

1 rød peberfrugt

1 løg

3 æg

1 spsk persille, hakket

2 spsk olie

1 fed hvidløg, presset

300 g pastaskruer, fusilli, kogte

salt og peber

6 cherrytomater

75 g fetaost

*

A. Peberfrugt skæres i kvarte, udkernes og skæres i grove terninger.

Løget skæres i smalle strimler.

Æg piskes sammen med hakket persille.

B. Olien varmes op på en sliplet-pande.

Peberfrugt og løg steges i 2 minutter ved middel varme.

Hvidløgsfeddet kommes i.

De kogte pastaskruer tilsættes, og der smages til med salt og peber.

Ægget vendes i, og det hele tages fra varmen.

C. Cherrytomater og smuldret fetaost fordeles på frittataen, som bages i 20 minutter i den forvarmede ovn ved 190°C / varmluft 170°C.

Pr. portion: 26 g protein, 29 g fedt, 42 g kulh. = 533 kcal (2233 kj)

Tips: Lidt kogt kylling eller kogt skinke kan tilsættes, så det ikke bliver kødløs dag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Andelever med blåskimmelost og løgmarmeladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede grønsager med brisler og karrysauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado med rognmousse og kaviarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikosris dessertAbrikosris dessert er en sød og delikat dessert til alle der holder af abrikosens...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os