Logo

- Fiskeretter ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fisk er særlig godt for dig, som vil sænke dine blodfedtværdier. Fisk er ofte magre, selv fe­de fisk er ofte magrere end fx. medister­pølse. Fiskefedtstoffets kvalitet er tilmed særlig godt, fordi det har en lille del mættet fedtstof og en stor del flerumættet fedtstof.
De flerumættede fedtstoffer i fisk er af en særlig beskaffenhed, der er særlig god, når det drejer sig om at sænke højt indhold af triglycerider i blodet, mens de flerumættede fedtstoffer fra planteriget, fx. olier, bløde og flydende margariner, først og fremmest sænker dine kolesterolværdier.
Fisk kan tilberedes på mange forskellige måder, koges, steges, graves, grilles m.m.
I gourmet-mad forekommer fisk ofte, desvær­re tit maskeret i mængder af smør og fløde og bliver derfor ikke noget godt måltid. Det drejer sig om at være opmærksom ved tilbe­redningen og bruge bløde fedtstoffer for at holde mængden af mættet fedt nede.
I ♥ venlige opskrifter er der en hel del tips til retter, der er værd at prøve. Fælles for alle fiskeretter er, at de indeholder lidt mæt­tet fedtstof, hvilket gør, at P/S-forholdet bli­ver højt. Når du spiser måltider med kød og med ost bliver P/S-forholdet lavere. Ved at variere måltiderne kød - fisk - morgenmad - ­mellemmåltider udligner P/S-forholdet sig i løbet af ugen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Queso fundidoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio af sværdfisk med blodappelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ros til ris - risotto for fremtidenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango-banan-shakeCremet, blid og blød: et himmelsk middel mod vinterdepressioner!
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?

Afstemning
Hvad spiser du til frokost?
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?Fortæl dine venner om os