Logo

Agurker i flødestuvning med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Agurker i flødestuvning med røget laks

 

Agurker kan varmebehandles, og de beholder deres sprødhed i denne flødestuvning. Server den som friskt tilbehør til røget laks eller andre fisk og skaldyr.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 15 min.

 

#

Flødestuvede agurker:

2½ dl piskefløde

2 agurker

salt og peber

1 håndfuld krydderurter (fx mynte, kørvel, dild og ramsløg)

1-2 tsk citronsaft

Tilbehør:

200 g røget laks

groft hvedebrød eller rugbrød

*

Hæld fløden i en gryde, og kog den ind til tyk konsistens.

Skræl agurkerne, flæk dem, og skrab kernerne ud.

Skær dem i 1 cm tykke skiver.

Vend agurkerne i fløden, og kog i 10 min.

Smag til med salt og peber.

Tilsæt hakkede krydderurter lige inden servering, og smag til med citronsaft.

Anret laksen på et fad eller på tallerkener, så den danner en fordybning på midten.

Anret de stuvede agurker heri, og server med brød.

 

Tips: Gem agurkeskrællerne, og vend dem i salatskålen, hvor de pynter og smager skønt.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassisk agurkesalatPerfekt tilbehør til stegt eller griflet kylling, steg eller fisk
• Sommersalat og røget mørbradRør din egen sommersalat. Når du bruger mager rygeost, bliver det også en sund frokost
• AgurkegullaschAgurker på en ny, dejlig facon. Vil overraske de fleste meget positivt
• Ovnsyltede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os