Logo

Agurkerand med røget hellefisk og grovflutes ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 blade husblas
2 dl hvidvin
1,5 dl vand
80 g løg
400 g agurk
1/2  tsk salt
1/2  tsk merian
150 g røget hellefisk
200 g tomat
Tilbehør: 4 kuvert grovflûtes
 
Læg husblasen i en kop koldt vand og skær løget i ter­ninger.
Hvidvin, vand og løg hældes i en gryde med salt og me­rian.
Giv blandingen et kort opkog.
Knug væden fra husblasen og smelt den i vin og vand.
Den skal være helt opløst.
Skær agurken i terninger og læg dem i en randform.
Hæld den let afkøle de hvidvinsblanding over agurkerne.
Stil randen i køleskab ca. 3 timer, til den er stiv.
Når randen skal anrettes, er den let at få ud af formen, hvis du dypper den et øjeblik i kogende vand.
Anret randen på et glasfad.
Skær tomaterne i både og læg dem i midten af randen.
Skær hellefisken i tynde skiver og læg dem uden om randen.
Pynt med kviste af frisk dild.
Server med lune grovflûte.
 
Næringsindhold i 4 portioner
kj 3596, kcal 856, fibre 15 g, fedt 28 g, kolesterol 105 mg.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spejlæg i peberfrugtSpejlæg er godt både morgen, middag og aften. Her er en sund og sjov variation med...
• Helleflyndersalat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stuvede ærter og gulerødder i tarteletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RødgrødRødgrød med fløde er vores nationaldessert. Nem dessert til varme dage. Til frugtgrøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os