Logo

Aioli med grillede tigerrejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 dl Hellmann's Real mayonnaise
200 g grønne asparges
3 stk fede finthakket/presset hvidløg
skrællen fra en citron
salt og friskkværnet peber
20 g tigerrejer
5 stk små træspid
 
Aioli: Bland Hellmann,s, hvidløg, citronskal, salt og peber i en skål.
Sæt tigerrejerne på spiddene og grill dem nogle få minutter på hver side, til de er blevet flot røde.
Server aiolien til det grillede rejer sammen med lidt lækkert brød.
 

Tips: læg spiddene i vand i et par minutter inden brug, så brænder de ikke på grillen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 8.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vagtelæg med aioliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksemousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - Skaldyrs håndbogenHvordan åbner man en krabbe? Hvad er hummerrogn og hvad kan den bruges til? Hvor længe...
• Æbledessert 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os