Logo

Alibert Fagotti med svampe og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 fintsnittet hvidløg
1 friskrevet parmesanost
1 bk. rucola
200 g snittede champion
1 pk. Alibert Fagotti med svampe (Irma)
olivenolie til stegning
salt og peber

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand.

Varm lidt olivenolie på en pande og sauter svampe og hvidløg i 3-5 minutter. Hæld vandet fra den kogte pasta og vend det hele sammen med rucola, parmesanost og krydr med salt og friskkværnet peber.

Når retten skal serveres dryppes der evt. lidt trøffelolie henover.

Server retten rygende varm.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lille forret - se under: Små retterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Asparges med smørstegt persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Muslingegratin med karrysabayonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KaramelrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os